Com son les ciutats què volem? Hem actualitzat la nostra web de “Ciutats Vivibles” i estrenem mapeig d’entitats

Coneix la web actualitzada aquí: https://ciutatsvivibles.entrepobles.org/ 

“Ciutats Vivibles” neix del viatge engegat per l’Associació Entrepobles l’any 2012 per explorar el camí que en els feminismes, i ara també en els ecologismes, resumim com a “posar la vida en el centre” o “el bon viure”.

Amb Ciutats Vivibles es planteja una intervenció local al territori-ciutat i el que suposa sentir-lo, pensar-lo, viure’l i transformar-lo des del sosteniment de la vida, des dels feminismes i ecologismes amb interconnexió amb el Sud Global.

Amb aquest web volem fer un recull tot el treball que fem acompanyades de diferents col·lectius i entitats, al Nord i Sud Global, que treballen pel dret a la ciutat per construir una ciutat vivible, diversa i inclusiva.

Hem volgut desenvolupar un treball que ens ajudés a empoderar-nos individualment i col·lectiva; fomentar xarxes i transferència d’experiències i coneixements entre moviments feministes i entitats d’àmbit veïnal, ambientalistes, migrants; difondre la perspectiva feminista; i contribuir a aflorar la diversitat de formes de viure, moure’s i sentir la ciutat.

Trobaràs diferents recursos com documentals, jornades i llibres per aprofundir en com haurien de ser les ciutats per tots i totes des d’una perspectiva feminista.

I a mès, estrenem mapeig d’entitats! Que vol dir aixo? Vols saber quins col·lectius treballen pel dret a l’habitatge a Barcelona? o quins col·lectius de dones migrades autoorganitzades pots trobar al teu barri? Dona una ullada al nostre mapeig, que en breus estarà tambè en castellà: https://ciutatsvivibles.entrepobles.org/entitat/ 

Vols que el teu col·lectiu/entitat estigui present en el mapeig? Escriu-nos: educacio@entrepobles.org 

La ciutat som nosaltres. És nostra. Apropiem-nos-la, transformem-la, revisem-la i exigim allò que considerem.

Entra a la web a través d’aquest enllaç https://ciutatsvivibles.entrepobles.org/