Barcelona: Teatre Cabaret Feminista: defensors/es de DDHH a Amèrica Llatina

When:
28 September, 2019 @ 16:30 UTC Timezone
2019-09-28T16:30:00+00:00
2019-09-28T16:45:00+00:00
Where:
Espai Jove la Fontana
Gran de Gràcia 190-192

Des d’Entrepobles, juntament amb l’Observatori DESC, et convidem a participar en un taller de teatre cabaret feminista mixt per reflexionar i visibilitzar la realitat dels i les defensores de drets humans a Amèrica Llatina als nostres barris. A través d’aquesta proposta teatral de tradició llatinoamericana, volem:

➡Promoure espais de debat reflexiu i reivindicatiu sobre les lluites, resistències i contextos d’organitzacions i/o persones defensores de DDHH a Amèrica Llatina.
➡Evidenciar el vincle entre la lluita pels drets de tothom al Sud global i la nostra realitat més propera.
➡Reivindicar les tradicions del teatre popular, el teatre de barri i el teatre cabaret feminista com a vehicle d’educació popular ajuntant la tradició llatinoamericana amb la dels nostres barris.

I per què un taller de teatre cabaret feminista? Doncs, perquè el teatre cabaret feminista busca qüestionar les estructures que ens oprimeixen, sotmeten els nostres cossos i generen relacions desiguals de poder. És una proposta d’humor i crítica política, que beu de les tradicions del teatre popular i social d’Amèrica Llatina, i que ens convida a riure’ns ben fort del poder per transformar-lo.

QUÈ: 5 sessions de teatre cabaret feminista de 4 hores durant els mesos de maig i juny.

QUAN: dissabte 28/09, diumenge 6/10, dissabte 12/10, dissabte 19/10, dissabte 2/11 i diumenge 10/11 de 16.30 a 20.30h.

ON: Espai Jove La Fontana (Metro: Fontana) – Barcelona

COM: A través d’improvisacions, del joc, de perruques, de la rialla, del ball i de les cançons, treballarem la imaginació, la intuïció, l’atenció, l’escolta i l’espontaneïtat.

PREU: Activitat GRATUÏTA

QUI: Formació impartida per la Magaly Castillo, actriu, guionista, escenògrafa i activista feminista de Nicaragua.

NECESSITO TENIR EXPERIÈNCIA EN TEATRE PER APUNTAR-ME A UN TALLER DE CABARET FEMINISTA? La resposta és NO! Aquest taller està pensat per a tots i totes: activistes, defensors i defensores de drets humans, feministes, teatreres feministes, o simplement persones a qui els agradi el teatre.

QUÈ HE DE FER PER INSCRIURE’M?
https://forms.gle/XbWHUQSqdxYgyCsC8 o enviar un mail a teatrecabaret@gmail.com